mauvais

От Уикиречник

Френски

Прилагателно име

mauvais (ж.р. mauvaise, м.р., мн.ч. mauvais, ж.р., мн.ч. mauvaises)

  1. лош

Произношение

  • IPA: /mo.vɛ/


Синоними

mal

Антоними

bon