non

От Уикиречник

Френски

Наречие

non

  1. не

Произношение

  • IPA: /nɔ̃/pas, ne


Съюз

non

  1. не

Произношение

  • IPA: /nɔ̃/


Съществително име, мъжки род

non (мн.ч. nons)

  1. не

Произношение

  • МФА: /nɔ̃/